Incalzim intr-un vas apa si untul. Cand incepe sa fiarba adaugam faina, sarea, zaharul vanilat si amestecam cu o lingura de lemn, prajim putin amestec
Incalzim intr-un vas apa si untul. Cand incepe sa fiarba adaugam faina, sarea, zaharul vanilat si amestecam cu o lingura de lemn, prajim putin amestecul. Il luam de pe foc si asteptam sa se raceasca putin, apoi adaugam galbenusurile unul cate unul si lasam aluatul sa se odihneasca. Formam fasii de 8-10 cm si le prajim in ulei fierbinte. Le prajim pana devin aurii. Le servim cu gem sau zahar pudra.
Alte retete prajituri recomandate
Prajituri de casa cu mere
Prajitura branza
Prajitura cu visine

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii