Cartofii se fierb in coaja , dupa care se curata si se prepara piure. Se incorporeaza in faina, se amesteca bine, dupa care se adauga oul, branza, pu
Cartofii se fierb in coaja , dupa care se curata si se prepara piure. Se incorporeaza in faina, se amesteca bine, dupa care se adauga oul, branza, putina sare, zaharul si coaja de lamaie rasa. Se amesteca totul bine, se framanta si se formeaza gogosele. Acestea se dau prin faina si se pun la prajit in ulei mult. Dupa ce s-au prajit pe toate partile, se pudreaza cu zahar.
Se servesc calde.
Alte retete:
Tiramisu
Prajituri simple
Papanasi fierti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii