Cartofii se fierb in coaja , dupa care se curata si se prepara piure. Se incorporeaza in faina, se amesteca bine, dupa care se adauga oul, branza, pu
Cartofii se fierb in coaja , dupa care se curata si se prepara piure. Se incorporeaza in faina, se amesteca bine, dupa care se adauga oul, branza, putina sare, zaharul si coaja de lamaie rasa. Se amesteca totul bine, se framanta si se formeaza gogosele. Acestea se dau prin faina si se pun la prajit in ulei mult. Dupa ce s-au prajit pe toate partile, se pudreaza cu zahar.
Se servesc calde.
Alte retete:
Tiramisu
Prajituri simple
Papanasi fierti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii