Gogosile glazurate, pentur mine, sunt desertul cel mai cel, pe care l-as manca zi si noapte. Nu degeaba le place pana si politistilor americani!
Incalzim laptele cu untul si zaharul.
Amestecam faina cu restul ingredientelor si adaugam laptele, framantam pana rezulta un aluat nelipicios, acoperim cu un prosop si lasam pana isi dubleaza volumul.
Framantam un pic ca sa iasa aerul si intindem o foaie pe masa infainata, taiem cercuri cu un pahar si in mijloc facem inca un cerc (eu am folosit un capac de la sticla) mai lasam putin pe masa sa creasca dupa care le prajim in ulei incalzit bine, dupa care le scoatem pe un prosop absorbant.
Topim ciocolata cu smantana, trecem gogosile prin ciocolata si le asezam pe un platou.
Gogosile glazurate se pot servi si cu visine facute dulceata din camara Bunatati din natura.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii