Pentru aceasta reteta de gogosi aveti nevoie de oua, margarina, lapte, zahar, drojdie, faina, sare si ulei.
Ouale se bat spuma impreuna cu zaharul. Se adauga faina, drojdia, laptele, coaja rasa de lamaie, sare si putin ulei. Se lasa aluatul la crescut 1-2 ore, apoi se intinde o foaie de 1 cm din care se taie gogosile cu un pahar. Se lasa la crescut inca 10 minute, apoi se prajesc in ulei incins.
Se tavalesc prin zahar pudra inainte de servire.
Alte retete de gogosi recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii