Pentru aceasta reteta de gogosi aveti nevoie de oua, margarina, lapte, zahar, drojdie, faina, sare si ulei.
Ouale se bat spuma impreuna cu zaharul. Se adauga faina, drojdia, laptele, coaja rasa de lamaie, sare si putin ulei. Se lasa aluatul la crescut 1-2 ore, apoi se intinde o foaie de 1 cm din care se taie gogosile cu un pahar. Se lasa la crescut inca 10 minute, apoi se prajesc in ulei incins.
Se tavalesc prin zahar pudra inainte de servire.
Alte retete de gogosi recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii