Reţetă de preparare a papanaşilor. Papanasii sunt un desert clasic, care ne scoate mereu din incurcatura cand ne e pofta de ceva bun si dulce. Puteti servi papanasii cu gemul preferat.
Se amesteca toate ingredientele (branza se da pe razatoare), si se formeaza gogosi cu gaura si bilute care se prajesc in ulei.
Se servesc calde.
Se pune gogoasa cu gaura, apoi smantana, biluta si peste dulceata de capsune.
Pofta buna.
Papanasii se servesc calzi

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii