Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor. Papanasii sunt un desert clasic, care ne scoate mereu din incurcatura cand ne e pofta de ceva bun si dulce. Puteti servi papanasii cu gemul preferat.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Reţetă de preparare a papanaşilor

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 3 oua
  • 400 g branza dulce
  • 1 vf bicarbonat de sodiu stins in zeama de lamaie
  • 1 zahar vanilat
  • 10-15 lg faina
  • ulei pentru prajit
  • smantana
  • dulceata de capsuni

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele (branza se da pe razatoare), si se formeaza gogosi cu gaura si bilute care se prajesc in ulei.
Se servesc calde.
Se pune gogoasa cu gaura, apoi smantana, biluta si peste dulceata de capsune.
Pofta buna.


Papanasii se servesc calzi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc