Reţetă de preparare a papanaşilor. Papanasii cu branza de vaci sunt un desert ce se prepara usor si rapid. Papanasii pot fi serviti alaturi de diferite tipuri de gem sau crema de ciocolata.
Amestecam branza cu zaharul. Stingem praful de copt cu cateva picaturi de otet apoi il punem peste branza cu zahar. Adaugam ouale, esenta si faina apoi amestecam pana obtinem o coca. Lasam coca sa creasca 30 minute.
Punem uleiul in tigaie (sau oala mai mica), il lasam sa se incinga.
Intre timp intindem coca. Cu gura unui pahar formam papanasii, iar cu gura unui pahar mai mic il punem la jumatatea papanasului mare si formam acele capacele ale papanasului. Papanasii astfel formati sunt pusi la prajit impreuna cu capacelele lor.
Cand sunt gata se scot pe o farfurie si se pune pe ei smantana si dulceata.
Papanasii cu branza de vaci se servesc cu smantana pe deasupra si cu dulceata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii