Reţetă de preparare a papanaşilor. Papanasii cu branza de vaci sunt un desert ce se prepara usor si rapid. Papanasii pot fi serviti alaturi de diferite tipuri de gem sau crema de ciocolata.
Amestecam branza cu zaharul. Stingem praful de copt cu cateva picaturi de otet apoi il punem peste branza cu zahar. Adaugam ouale, esenta si faina apoi amestecam pana obtinem o coca. Lasam coca sa creasca 30 minute.
Punem uleiul in tigaie (sau oala mai mica), il lasam sa se incinga.
Intre timp intindem coca. Cu gura unui pahar formam papanasii, iar cu gura unui pahar mai mic il punem la jumatatea papanasului mare si formam acele capacele ale papanasului. Papanasii astfel formati sunt pusi la prajit impreuna cu capacelele lor.
Cand sunt gata se scot pe o farfurie si se pune pe ei smantana si dulceata.
Papanasii cu branza de vaci se servesc cu smantana pe deasupra si cu dulceata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm vazut reteta asta la Gaby si m-a bantuit toata noaptea, asa ca azi am prestat-o, mai ales ca aveam toate ingredientele la...
Desert prajitura taraneasca cu mere
Comentarii