Reţetă de preparare a papanaşilor. Se amesteca branza data prin sita cu faina, grisul, ouale si sarea. Se freaca bine ca sa fie o pasta omogena. Se pune apa la fiert intr-o oala mai ma
Se amesteca branza data prin sita cu faina, grisul, ouale si sarea. Se freaca bine ca sa fie o pasta omogena. Se pune apa la fiert intr-o oala mai mare, cu un praf de sare si cand fierbe se introduc papanasii, care se modeleaza cu mana sub forma de gogosele rotunde, date prin faina. Se fierb papanasii, iar cand sunt gata se scot cu lingura cu gauri, se scurg bine si se asaza intr-un vas de sticla incasabila. Se toarna deasupra lor unt in care s-a prajit pesmet si zahar.
Se servesc fierbinti.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Lapte de pasare Gogosi
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii