Reţetă de preparare a papanaşilor. Se amesteca branza data prin sita cu faina, grisul, ouale si sarea. Se freaca bine ca sa fie o pasta omogena. Se pune apa la fiert intr-o oala mai ma
Se amesteca branza data prin sita cu faina, grisul, ouale si sarea. Se freaca bine ca sa fie o pasta omogena. Se pune apa la fiert intr-o oala mai mare, cu un praf de sare si cand fierbe se introduc papanasii, care se modeleaza cu mana sub forma de gogosele rotunde, date prin faina. Se fierb papanasii, iar cand sunt gata se scot cu lingura cu gauri, se scurg bine si se asaza intr-un vas de sticla incasabila. Se toarna deasupra lor unt in care s-a prajit pesmet si zahar.
Se servesc fierbinti.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Lapte de pasare Gogosi
Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiAmbele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...
Zacusca de ghebePui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)Se prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)
Ciorba cu coasta afumataNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseAceasta ciorba cred ca nu are nevoie de nici o prezentare, e atat de gustoasa si satioasa ca nici nu iti mai trebuie felul doi!
Ciorba de porc cu legumeÎn urmă cu câteva zile, din câteva ingrediente am preparat rapid un desert aspectuos și foarte gustos....
Desert gofre cu ciocolata si inghetata de vanilieIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Comentarii