Reţetă de preparare a papanaşilor.Se amesteca branza cu 150 gr faina, galbenusurile, bicarbonatul si sarea. Se adauga la final si albusurile batute spuma tare si se imparte apoi compo
Se amesteca branza cu 150 gr faina, galbenusurile, bicarbonatul si sarea. Se adauga la final si albusurile batute spuma tare si se imparte apoi compozitia in bucati care se dau prin faina, se rotunjesc, se turtesc si se prajesc in ulei infierbantat. Dupa ce sunt gata, se tin aproximativ 10-15 minute in cuptor, cu usa deschisa.
Se servesc cu zahar.
Alte retete:
Cozonac moldovenesc Cornulete cu rahat Lapte de pasare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii