Reţetă de preparare a papanaşilor.Se amesteca branza cu 150 gr faina, galbenusurile, bicarbonatul si sarea. Se adauga la final si albusurile batute spuma tare si se imparte apoi compo
Se amesteca branza cu 150 gr faina, galbenusurile, bicarbonatul si sarea. Se adauga la final si albusurile batute spuma tare si se imparte apoi compozitia in bucati care se dau prin faina, se rotunjesc, se turtesc si se prajesc in ulei infierbantat. Dupa ce sunt gata, se tin aproximativ 10-15 minute in cuptor, cu usa deschisa.
Se servesc cu zahar.
Alte retete:
Cozonac moldovenesc Cornulete cu rahat Lapte de pasare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii