Macaroanele cu branza reprezinta desertul ideal pentru copii si o modalitate simpla si gustoasa de a transforma niste simple macaroane intr-un desert delicios.
Fierbem pastele in apa cu sare, respectand timpul de fierbere inscris pe ambalaj. Dupa fierbere le rasturnam intr-o strecuratoare, apoi turnam peste ele o cana de apa rece si le lasam la scurs.
Batem bine ouale impreuna cu un praf de sare, adaugam branza faramitata cu furculita (sau data pe razatoarea mare), smantana si cutia de Hopla.
Ungem cu unt un vas termorezistent, apoi punem pastele, turnam compozitia de branza si amestecam usor. Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 40 minute,pana se rumenesc deasupra.
Le puteti servi cu zahar,calde sau reci.
Pofta buna!
Le puteti servi cu zahar,calde sau reci.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii