Macaroanele cu branza reprezinta desertul ideal pentru copii si o modalitate simpla si gustoasa de a transforma niste simple macaroane intr-un desert delicios.
Fierbem pastele in apa cu sare, respectand timpul de fierbere inscris pe ambalaj. Dupa fierbere le rasturnam intr-o strecuratoare, apoi turnam peste ele o cana de apa rece si le lasam la scurs.
Batem bine ouale impreuna cu un praf de sare, adaugam branza faramitata cu furculita (sau data pe razatoarea mare), smantana si cutia de Hopla.
Ungem cu unt un vas termorezistent, apoi punem pastele, turnam compozitia de branza si amestecam usor. Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 40 minute,pana se rumenesc deasupra.
Le puteti servi cu zahar,calde sau reci.
Pofta buna!
Le puteti servi cu zahar,calde sau reci.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloSos delicios de mazare este simplu de facut pentru aceasta reteta de sos va trebuie un borcan mare de mazare.
Sos delicios de mazareRetete dietetice
Sarmalute in foi de vita cu smantana si caviar de ardei iutePentru o duminica in familie, pentru a masa festiva sau orice alt moment frumos din viata voastra, aceasta pulpa este foarte...
Pulpa de porc la cuptorSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii