• umeziti putin vasul de ceramica al slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital sau ungeti-l cu putin unt
• umeziti putin vasul de ceramica al slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital sau ungeti-l cu putin unt
• adaugati hartie de copt, in acesta, astfel incat sa ii acoperiti bine tot interiorul
• amestecati ingredientele uscate: faina, cacao, sarea, miezul de nuca, praful de copt si bicarbonatul de sodiu
• temperati untul la Bain Marie
• luati de la Bain Marie si adaugati ouale, zaharul, romul si esenta de vanilie;
• amestecati bine aceasta compozitie lichida cu un mixer
• turnati solutia lichida peste cea solida, si amestecati-o bine folosind o lingura de lemn
• turnati compozitia in vasul de ceramica al slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital , nivelati bine, egal si miscati vasul pe masa, stanga – dreapta, pentru a se intinde uniform compozitia
• setati slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital pe modul de temperatura „Low"
• inchideti capacul etans si lasati sa se coaca in jur de 2 ore si 15 min – 2 ore si 20 min
• nu umblati la capac decat dupa 1h:45 min
• optional puteti sa serviti cu inghetata de vanilie si topping de caramel
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii