Reteta de orez in lapte de cocos este varianta modernizata a clasicului orez cu lapte. Este o reteta potrivita pentru zilele de post, cand ne e pofta de ceva dulce, dar si pentru copii.
Acesta reteta de orez in lapte de cocos inlocuieste cu succesul orezul cu lapte, fiind o reteta potrivita pentru zilele de post. Se prepara foarte usor si este un desert ideal si pentru copii.
Fierbeti orezul dupa instructiunile de pe pachet.
Puneti laptele de cocos din conserva pe foc impreuna cu zaharul si varful de sare, si fierbeti pana da in clocot. Pastrati o treime de cana separat.
Stoarceti orezul fiert de apa, turnati deasupra laptele de cocos cald si lasati acoperit pana cand orezul absoarbe tot lichidul.
Portionati pe farfurii, taiati felii de mango deasupra si stropiti cu sosul de lapte de cocos pastrat.
Se serveste cald, stropit cu lapte de cocos
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzA fost foarte bun :)
Cod la cuptor si gratin de legume
Comentarii