Zaharul impreuna cu apa se pun la fiert, apoi dupa ce s-a legat compozitia se adauga fructele taiate in sferturi. Se lasa sa fiarba in sirop pana cap
Zaharul impreuna cu apa se pun la fiert, apoi dupa ce s-a legat compozitia se adauga fructele taiate in sferturi. Se lasa sa fiarba in sirop pana capata aspect sticlos. Se ia apoi vasul de pe foc, fructele se scot usor, se pun pe un platou si se lasa la racit.
Se folosesc ca garnitura la budinci de orez sau decor pentru torturi.
Alte retete de dulciuri:
Gogosi pufoase Chec pufos Tort diplomat
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii