Se amesteca faina cu zaharul, nucile macinate, scortisoara, sarea, putin unt, romul si ouale. Se framanta bine aluatul, apoi se infasoara in folie si
Se amesteca faina cu zaharul, nucile macinate, scortisoara, sarea, putin unt, romul si ouale. Se framanta bine aluatul, apoi se infasoara in folie si se lasa la frigider 45 de minute. Se intinde apoi o foaie de aluat groasa de 1 cm, din care se decupeaza cerculete. Se ung cu albus de oua, apoi se presara nuci tocate si se coc intre 12 si 15 minute in cuptorul incins. Separat, se topeste ciocolata, apoi se inmoaie fiecare fursec in ea si se lasa la uscat, pe folie de aluminiu.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Chec pufos Lapte de pasare reteta Ciocolata de casa

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii