Se amesteca faina cu zaharul, nucile macinate, scortisoara, sarea, putin unt, romul si ouale. Se framanta bine aluatul, apoi se infasoara in folie si
Se amesteca faina cu zaharul, nucile macinate, scortisoara, sarea, putin unt, romul si ouale. Se framanta bine aluatul, apoi se infasoara in folie si se lasa la frigider 45 de minute. Se intinde apoi o foaie de aluat groasa de 1 cm, din care se decupeaza cerculete. Se ung cu albus de oua, apoi se presara nuci tocate si se coc intre 12 si 15 minute in cuptorul incins. Separat, se topeste ciocolata, apoi se inmoaie fiecare fursec in ea si se lasa la uscat, pe folie de aluminiu.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Chec pufos Lapte de pasare reteta Ciocolata de casa
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii