Margarina se freaca cu zaharul, se adauga biscuitii macinati, pireul de castane si romul. Se amesteca bine, daca compozitia este prea densa se adauga
Margarina se freaca cu zaharul, se adauga biscuitii macinati, pireul de castane si romul.
Se amesteca bine, daca compozitia este prea densa se adauga putin lapte. Se formeaza o rulada lunga, se preseaza putin, se taie in bucati de 3cm. Batoanele se pot consuma ca atare, dar se poate glasa cate o parte cu cacao sau glazura de ciocolata, dupa fantezia si gustul fiecaruia.
Alte retete prajituri recomandate:
Tarta capsuni cu branza
Tort cu capsuni
Tarta cu capsuni
Spuma
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii