Batoanele cu cereale sunt fursecuri delicioase si sanatoase. Caramelizezi zaharul, adaugi untul taiat bucatele si lasi sa fiarba la foc mic.
Batoanele cu cereale sunt fursecuri delicioase si sanatoase. Caramelizezi zaharul, adaugi untul taiat bucatele si lasi sa fiarba, la foc mic, pana se topeste caramelul, apoi dai vasul deoparte de foc. Adaugi frisca lichida, mierea, scortisoara si amesteci bine.
Torni amestecul peste fulgii de porumb, musli, fructe uscate si amesteci bine ca sa fie bine cuprinse de caramel. Tapetezi o tava medie cu hartie de copt, torni compozitia preparata, o nivelezi cu o spatula, apasand bine, si introduci tava in cuptorul incins pentru 20 minute.
Scoti tava, pozitionezi prajitura sub forma de bastonase. Lasi prajitura sa se raceasca in tava.
Batoanele cu cereale sunt crocante, aromate, foarte potrivite pentru micul dejun alaturi de un pahar cu lapte.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii