Se mixeaza untul cu zaharul si cu vanilia Se adauga galbenusurile pe rand Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga cate putin compozitiei Se a
Se mixeaza untul cu zaharul si cu vanilia
Se adauga galbenusurile pe rand
Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga cate putin compozitiei
Se adauga si laptele si se amesteca pana devine o compozitie vascoasa.
In tava unsa si cu hartie de copt se aseaza cu mana compozitia
Se unge cu marmelada de zmeura
Si se presara arahidele macinate
Apoi se bat spuma cele 2 albusuri la care se adauga zaharul
Apoi coaja de portocala (eu am pus si de lamaie)
La sfarsit se adauga cocosul si orezul expandat
Compozitia se intinde deasupra prajiturii
Si se pune la cuptorul preincalzit la 160°C timp de 30-35minute pana devine aurie
Dupa copt am lasat-o la racit, am taiat apoi sub forma de barete si capatul fiecarui baton l-am inmuiat in ciocolata topita si-am lasat la uscat
Si iata-le proaspete si voioase cum rad in soare si va imbie sa le mancati
langa cafea, capuccino
Pofta buna!
Reteta Batoane cu zmeura si cocos propusa de dor@
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii