Treceti branza printr-o sita rara sau pasati-o bine cu furculita. Adaugati la branza faina,oul ,2 linguri de smantana, zahar tos, dupa gust, praf de c
Treceti branza printr-o sita rara sau pasati-o bine cu furculita. Adaugati la branza faina,oul ,2 linguri de smantana, zahar tos, dupa gust, praf de copt sau 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu alimentar,un varf cutit de sare. Amestecati toate ingredientele pana obtineti o coca omogena. Faceti din coca un sul subtire, taiati-l in bucatele, obtinand bastonase de 8-10 cm.lungime.Luati o tigaie adanca ,cu fund dublu,lasti-o sa se incinga bine,turnati apoi ulei si prajiti bastonasele pana devin aurii.Lasati apoi nbastonasele sa se raceasca ,apoi asezati-le pe un platou.Presaratile cu zahar pudra .Ornati batoanele cu fructe congelate,din dulceata sau din compot.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii