Oul se pune intr-un vas impreuna cu un galbenus, zaharul si se bate tare pana ce creste amestecul si se albeste. Se adauga zaharul vanilat, faina si
Oul se pune intr-un vas impreuna cu un galbenus, zaharul si se bate tare pana ce creste amestecul si se albeste. Se adauga zaharul vanilat, faina si se framanta bine aluatul. Se formeaza bastonase lungi si de grosimea degetului mic. Se presara deasupra nuca maruntita deasupra si se pun bastonasele intr-o tava, la copt, in cuptor.
Se servesc langa ceai.
Alte retete:
Tiramisu
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Pentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visineChiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.
Chiftele de cartofi cu dovlecelTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniEste o prajitura cu gust intens de ciocolata si in care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon.
Negresa cu branza si ciresePrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineMena cea cu gropite si plina de veselie, asa-i fata asta de la care am preluat reteta...pe cuvant de onoare ca-i o prajitura...
Prajitura Mena
Comentarii
Adaugă comentariu