Oul se pune intr-un vas impreuna cu un galbenus, zaharul si se bate tare pana ce creste amestecul si se albeste. Se adauga zaharul vanilat, faina si
Oul se pune intr-un vas impreuna cu un galbenus, zaharul si se bate tare pana ce creste amestecul si se albeste. Se adauga zaharul vanilat, faina si se framanta bine aluatul. Se formeaza bastonase lungi si de grosimea degetului mic. Se presara deasupra nuca maruntita deasupra si se pun bastonasele intr-o tava, la copt, in cuptor.
Se servesc langa ceai.
Alte retete:
Tiramisu
Ciocolata de casa
Lapte de pasare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii