Oul se pune intr-un vas impreuna cu un galbenus, zaharul si se bate tare pana ce creste amestecul si se albeste. Se adauga zaharul vanilat, faina si
Oul se pune intr-un vas impreuna cu un galbenus, zaharul si se bate tare pana ce creste amestecul si se albeste. Se adauga zaharul vanilat, faina si se framanta bine aluatul. Se formeaza bastonase lungi si de grosimea degetului mic. Se presara deasupra nuca maruntita deasupra si se pun bastonasele intr-o tava, la copt, in cuptor.
Se servesc langa ceai.
Alte retete:
Tiramisu
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii