Se amesteca nuca de cocos cu zaharul. Se adauga galbenusurile si se amesteca bine. Separat, se bat albusurile, apoi se incorporeaza in restul de ingr
Se amesteca nuca de cocos cu zaharul. Se adauga galbenusurile si se amesteca bine. Separat, se bat albusurile, apoi se incorporeaza in restul de ingrediente. Se unge cu unt o tava, apoi se fac mici gramajoare rotunde. Se introduc la cuptor si se lasa 15 minute la copt.
Se pun pe un platou si se mai presara cu nuca de cocos. Alte retete de dulciuri:
Papanasi Gogosi pufoase Chec pufos
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii