Se amesteca nuca de cocos cu zaharul. Se adauga galbenusurile si se amesteca bine. Separat, se bat albusurile, apoi se incorporeaza in restul de ingr
Se amesteca nuca de cocos cu zaharul. Se adauga galbenusurile si se amesteca bine. Separat, se bat albusurile, apoi se incorporeaza in restul de ingrediente. Se unge cu unt o tava, apoi se fac mici gramajoare rotunde. Se introduc la cuptor si se lasa 15 minute la copt.
Se pun pe un platou si se mai presara cu nuca de cocos. Alte retete de dulciuri:
Papanasi Gogosi pufoase Chec pufos
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaÎn preajma sărbătorilor, îmi place mult să prajituresc, ca oricui. Astăzi am făcut un cheesecake foarte...
Cheesecake cu rom si cafeaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii