Se amesteca faina cu margarina, untul, zaharul pudra si oul. Se framanta bine aluatul si se lasa in repaus pana a doua zi. Se intinde apoi o foaie, s
Se amesteca faina cu margarina, untul, zaharul pudra si oul. Se framanta bine aluatul si se lasa in repaus pana a doua zi. Se intinde apoi o foaie, se taie in forme diferite si se ung cu ou. Deasupra se presara nuca macinata sau zahar tos si se introude tava in cuptorul cald.
Biscuitii se servesc cu lapte sau diferite creme.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu visine
Chec pufos
Tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii