Se amesteca faina cu margarina, untul, zaharul pudra si oul. Se framanta bine aluatul si se lasa in repaus pana a doua zi. Se intinde apoi o foaie, s
Se amesteca faina cu margarina, untul, zaharul pudra si oul. Se framanta bine aluatul si se lasa in repaus pana a doua zi. Se intinde apoi o foaie, se taie in forme diferite si se ung cu ou. Deasupra se presara nuca macinata sau zahar tos si se introude tava in cuptorul cald.
Biscuitii se servesc cu lapte sau diferite creme.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu visine
Chec pufos
Tiramisu
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii