Faina se amesteca cu ouale, zeama si coaja de lamaie, zaharul si cu nuca pisata. Se framanta bine aluatul si se intinde intr-o foaie mai subtire. Se
Faina se amesteca cu ouale, zeama si coaja de lamaie, zaharul si cu nuca pisata. Se framanta bine aluatul si se intinde intr-o foaie mai subtire. Se decupeaza cu ajutorul ruletei diferite forme, care mai apoi se asaza intr-o tava. Biscuitii se pun la copt, in cuptorul cald, la foc mic.
Se servesc cu lapte sau diferite creme.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare
Ciocolata de casa
Prajituri simple

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii