Zaharul se amesteca impreuna cu margarina, se adauga ouale, unul cate unul si se freaca bine compozitia. Se adauga apoi faina amestecata cu bicarbona
Zaharul se amesteca impreuna cu margarina, se adauga ouale, unul cate unul si se freaca bine compozitia. Se adauga apoi faina amestecata cu bicarbonatul precum si coaja rasa si zeama de la o lamaie. Se framanta totul bine, se intinde o foaie, se taie forme cu paharul si se pun biscuitii pe o tava. Se baga tava in cuptorul cald si se coc biscuitii la foc mediu.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Lapte de pasare
Ciocolata de casa
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii