• amestecati intr-un bol incapator faina cu praful de copt, turmericul, busuiocul si cimbrul, zaharul si un praf de sare
• amestecati intr-un bol incapator faina cu praful de copt, turmericul, busuiocul si cimbrul, zaharul si un praf de sare
• topiti untul si amestecati-l separat cu laptele si galbenusul de ou
• adaugati amestecul lichid peste cel solid si framantati usor cu mana pana obtineti un aluat nelipicios si ferm
• daca mai este nevoie puteti sa mai presarati deasupra putina faina pentru a framanta mai usor
• puneti aluatul in folie de plastic si lasati-l la frigider 15 minute
• puneti apoi aluatul in aparatul pentru biscuiti Marcato Biscuit si alegeti o forma pentru biscuiti pe care o montati la celalalt capat al aparatului
• setati aparatul pe pozitia 2, pentru biscuiti mari, si formati biscuitii direct in tava de copt, fara sa o ungeti si fara hartie de copt
• coaceti biscuitii la 180 de grade pentru 8-10 minute, pana se rumenesc usor deasupra
• cand se racesc, se pudreaza cu zahar.
Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii