Se inmoaie intr-un vas ciocolata, untul si zaharul, in bain-marie. Se amesteca bine si se lasa compozitia la racit. Se adauga in compozitie ouale pe
Se inmoaie intr-un vas ciocolata, untul si zaharul, in bain-marie. Se amesteca bine si se lasa compozitia la racit. Se adauga in compozitie ouale pe rand, apoi faina si nucile. Se amesteca si se obtine un aluat moale care se toarna in tava tapetata si se presara cu sare, pentru a scoate in evidenta aroma de ciocolata. Se coace in cuptorul cald, la foc moderat, timp de 45 de minute.
Dupa ce se raceste, prajitura se taie in patrate mici.
Alte retete de dulciuri:
Rulada cu capsuni
Prajitura cu zmeura
Tarta cu caise si smantana

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii