Se amesteca untul topit cu laptele caldut si se adauga zaharul. Apoi se adauga incet faina, in timp ce robotul merge evi
Se amesteca untul topit cu laptele caldut si se adauga zaharul.
Apoi se adauga incet faina, in timp ce robotul merge evident.
Se obtine aluatul care nu trebuie ametit prea mult pentru ca e destul de lipicios.
Se pune la frigider 3-4 ore sau o noapte intreaga.
Se intinde aluatul, foaie de 3-4 mm si se taie formele.
Se coc 10 minute la 200 grade, cu asta jonglati voi in functie de cuptor, imediat par moi, dar apoi se intaresc deci nu trebuie lasati sa se coloreze.
Daca vreti ii colorati de exemplu cu verde, colorant alimentar sau sirop de menta si faceti braduti.
Pofta buna!
Reteta Biscuiti cu lapte a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro
Alte retete de biscuiti gasiti aici:
Biscuiti cu gropite delicioase ,
Biscuiti bicolori ,
Betisoare cu alune
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii