Pentru a prepara aceasta reteta de biscuiti cu migdale, sunt necesare urmatoarele ingrediente: migdale, faina, oua, unt, lapte, zahar, nucsoara, scortisoara, cuisoare.
Se pun toate ingredientele intr-un castron si se framanta. Aluatul rezultat se lasa sa stea o ora. Se intinde o foaie subtire de aluat din care se decupeaza bucatele rotunde sau patrate, la alegere.
Se pun in tava si se dau la cuptor timp de 15-20 de minute.
Pot fi serviti dupa ce se racesc.
Alte retete recomandate:
Briose cu crema din nuca de cocos
Briose cu portocale si mac
Briose proaspete de dimineata
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii