Pentru a prepara aceasta reteta de biscuiti cu migdale, sunt necesare urmatoarele ingrediente: migdale, faina, oua, unt, lapte, zahar, nucsoara, scortisoara, cuisoare.
Se pun toate ingredientele intr-un castron si se framanta. Aluatul rezultat se lasa sa stea o ora. Se intinde o foaie subtire de aluat din care se decupeaza bucatele rotunde sau patrate, la alegere.
Se pun in tava si se dau la cuptor timp de 15-20 de minute.
Pot fi serviti dupa ce se racesc.
Alte retete recomandate:
Briose cu crema din nuca de cocos
Briose cu portocale si mac
Briose proaspete de dimineata
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii