Biscuiti cu portocale si ciocolata sunt o reteta simpla de bicuiti ce poate fi cu usurinta pregatita si de o gospodina incepatoare. Pentr aceasta reteta de biscuiti aveti nevoie de ciocolata neagra, zahar, faina, unt
Se amesteca bine faina cu praful de copt, apoi se adauga margarina, zaharul si oul. Ciocolata se taie in bucatele mici. In amestecul obtinut se adauga bucatelele de ciocolat, coaja rasa de la o portocala, se amesteca bine si se framanta un aluat moale.
Aluatul se pune intr-o folie de aluminiu si se lasa pentru aproximativ o jumatate de ora in frigider. Dupa ce s-a scos de la frigider, se presara faina, din aluat se intind foi cu grosimea de 5mm, apoi se decupeaza forme de biscuiti patrate, inimioare sau rotunde (cu ajutorul unui pahar) care se aseaza in tava in care s-a pus o hartie de copt. Biscuitii se tin in cuptor 10-15 minute la o temperatura de 180 de grade. Pofta buna!
Se servesc la ceai ori cafea.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii