Pentru biscuitii cu stafide se aleg stafidele, se spala si se pun intr-o ceasca cu trei linguri de rom. Se lasa sa stea cel putin o jumatate de ora.
Pentru biscuitii cu stafide se aleg stafidele, se spala si se pun intr-o ceasca cu trei linguri de rom. Se lasa sa stea cel putin o jumatate de ora. Se freaca separat untul cu zaharul pisat pana se face ca o crema. Se adauga pe rand doua oua, apoi 125 g de faina si la sfarsit stafidele cu romul. Se unge cu unt o tava de tabla groasa si se pun cu lingurita mici gramajoare, la distanta de 2 — 3 cm unele de altele, deoarece se latesc mult la foc. Se dau la cuptor, la foc potrivit. Imediat ce incep sa se rumeneasca, se scot cu ajutorul unui cutit.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii