• incingeti cuptorul la 180 de grade • untul trebuie sa fie la temperatura camerei •
• incingeti cuptorul la 180 de grade
• untul trebuie sa fie la temperatura camerei
• amestecati-l cu zaharul pana devine pufos
• separati galbenusurile de albusuri si adaugati galbenusurile peste zahar si unt
• adaugati esenta de cafea si sarea si folositi un mixer pentru a amesteca compozitia
• cerneti faina si adaugati-o treptat compozitiei, amestecand constant cu mixerul, pe viteza mica
• umpleti aparatul pentru biscuiti Marcato Biscuit cu aluatul si faceti discuri sau alte diverse forme pe o tava cu hartie de copt, lasand cca 3-4 cm distanta intre biscuiti
• presarati fulgii de cocos pe deasupra
• introduceti in cuptor pentru 6-9 minute, pana devin aurii (nu maro)
• scoateti din cuptor si lasati-i sa se raceasca
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii