Se amesteca faina cu untul, zaharul si vanilia. Se framanta bine, apoi se adauha un praf de sare si galbenusurile tari, trecute initial prin sita. Se
Se amesteca faina cu untul, zaharul si vanilia. Se framanta bine, apoi se adauha un praf de sare si galbenusurile tari, trecute initial prin sita. Se pune aluatul format la rece pentru aproximativ 2 ore, dupa care se intinde cu un sucitor si se taie in diferite forme. Se fac dungi cu ajutorul unei furculite, in doua sensuri. Se unge o tava cu unt, se pun biscuitii, dar de data aceasta nu se mai ung cu ou. Se introduce tava in cuptorul cald, la foc potrivit.
Se servesc dupa ce s-au racit, cu diferite creme.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii