Se amesteca faina cu untul moale si zaharul. Se adauga rand pe rand ouale si coaja rasa de la o lamaie. Se framanta aluatul obtinut bine si se intind
Se amesteca faina cu untul moale si zaharul. Se adauga rand pe rand ouale si coaja rasa de la o lamaie. Se framanta aluatul obtinut bine si se intinde o foaie. Aceasta se taie cu o ruleta si se asaza biscuitii obtinuti intr-o tava unsa cu unt. Se introduce tava in cuptorul cald si se lasa la copt, la foc potrivit.
Biscutii se servesc calzi sau reci cu lapte.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Papanasi fierti
Chec pufos
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii