Incalzim cuptorul la 190 de grade C. Captusim formele de briose cu hartie de copt. Amestecam faina cu intaritorul alimentar si adaugam praful de copt.
Incalzim cuptorul la 190 de grade C. Captusim formele de briose cu hartie de copt. Amestecam faina cu intaritorul alimentar si adaugam praful de copt. Batem spuma ouale, zaharul vanilat, uleiul si lichiorul de oua. Adaugam amestecul de faina si amestecam bine. Punem separat 1/3 din amestec la care adaugam lichiroul de migdale, praful de cacao si amestecam bine. Punem c ate o lingura din amestecul galben in forme, apoi din amestecul cu cacao si din nou din cel galben. Coacem 20-25 de minute. Din acest amestec obtinem 12 briose.
Alte retete prajituri recomandate
Fantana de ciocolata
Tarta cu visine
Prajituri cu visine
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacDescoperă rețeta de broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola, un fel de mâncare savuros și sănătos. Află cum să...
Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola• intr-o oala adaugati 1 L de apa cu putina sare • se adauga legumele si frunzele
Supa crema de verdeturiO reteta rapida, usoara, hranitoare, ideala pentru serile reci de iarna
Supa crema de conopidaÎn această rețetă, vă arătăm cum să preparați un broccoli crocant și delicios la cuptor, cu un strat generos...
Reteta de broccoli crocant cu parmezan la cuptorDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii