Incalzim cuptorul la 190 de grade C. Captusim formele de briose cu hartie de copt. Amestecam faina cu intaritorul alimentar si adaugam praful de copt.
Incalzim cuptorul la 190 de grade C. Captusim formele de briose cu hartie de copt. Amestecam faina cu intaritorul alimentar si adaugam praful de copt. Batem spuma ouale, zaharul vanilat, uleiul si lichiorul de oua. Adaugam amestecul de faina si amestecam bine. Punem separat 1/3 din amestec la care adaugam lichiroul de migdale, praful de cacao si amestecam bine. Punem c ate o lingura din amestecul galben in forme, apoi din amestecul cu cacao si din nou din cel galben. Coacem 20-25 de minute. Din acest amestec obtinem 12 briose.
Alte retete prajituri recomandate
Fantana de ciocolata
Tarta cu visine
Prajituri cu visine
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSarmalele cu pasat este o mancare de post traditionala si delicioasa. Frunzele de varza le punem in apa cat pregatim compozitia.
Sarmale cu pasat Am dorit sa obtin racituri nu foarte grase, asa ca am renuntat la capul de porc. Pentru obtinerea unei racituri clare...
Racituri din urechi si adidasi de porc
Comentarii