Bulgari de ciocolata

Ciocolata impreuna cu untul se topesc pe bain-marie. Separat, se bat ouale cu zaharul, se amesteca faina cu praful de copt, cacaua si alunele, apoi s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 100 gr unt
  • 2 oua
  • 180 gr zahar
  • 200 gr faina
  • 1 jumatate lingurita praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • 3-4 linguri alune
  • 200 gr zahar pudra

Mod de preparare

Ciocolata impreuna cu untul se topesc pe bain-marie. Separat, se bat ouale cu zaharul, se amesteca faina cu praful de copt, cacaua si alunele, apoi se adauga ciocolata cu untul si se amesteca. Se lasa aluatul la frigider 20 de minute, dupa care se modeleaza bilute, care se coc in cuptor, aproximativ 10 minute.


Se pudreaza cu zahar pudra si se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete de dulciuri:

Tiramisu Ciocolata de casa Chec pufos

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc