Ciocolata impreuna cu untul se topesc pe bain-marie. Separat, se bat ouale cu zaharul, se amesteca faina cu praful de copt, cacaua si alunele, apoi s
Ciocolata impreuna cu untul se topesc pe bain-marie. Separat, se bat ouale cu zaharul, se amesteca faina cu praful de copt, cacaua si alunele, apoi se adauga ciocolata cu untul si se amesteca. Se lasa aluatul la frigider 20 de minute, dupa care se modeleaza bilute, care se coc in cuptor, aproximativ 10 minute.
Se pudreaza cu zahar pudra si se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu Ciocolata de casa Chec pufos
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm facut acest tort pentru o cunostinta de ziua sotului ei.Este un tort pentru 20 de persoane si de la toti am primit numai...
Tort cu capsuni si kiwiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii