Coltunasi cu branza de vaci si smantana

Coltunasii cu branza de vaci si smantana sunt foarte delicioase. Pentru aceasta reteta avem nevoie de cateva ingrediente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru coca:
  • 400 gr faina
  • 1 ou
  • Pentru umplutura:
  • 300 gr branza de vaci
  • 2 galbenusuri
  • 100 gr unt
  • sare
  • smantana

Mod de preparare

Coltunasii cu branza de vaci si smantana sunt foarte delicioase. Pentru aceasta reteta avem nevoie de cateva ingrediente. Din faina si galbenusuri se prepara aluatul pentru coltunasi. Pentru umplutura se amesteca branza de vaci cu galbenusurile, sarea dupa gust si foarte putin zahar. Se umplu coltunasii si se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Se lasa la fiert aproximativ 10-15 minute. Se amesteca ca sa nu se lipeasca coltunasii intre ei si se acopera vasul cu un capac. Dupa ce s-au fiert, se scot si se strecoara.


Se servesc cu smantana proaspata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori