Corabiile sunt usor de facut si sunt foarte bune. Aveti nevoie de unt, oua, zahar tos, faina si nuci intregi.
Pentru corabii se intinde o foaie groasa cat un degetel si se taie forme rotunde cu paharul. Se pune nuca peste fiecare, apoi se coc, iar dupa ce s-au copt, se pudreaza cu zahar pudra. Tava se unge cu unt.
Corabiile se pudreaza cu zahar si se servesc la ceai.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii