Corabii

Corabiile sunt usor de facut si sunt foarte bune. Aveti nevoie de unt, oua, zahar tos, faina si nuci intregi.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g unt
  • 2 oua
  • 3 pahare de zahar tos
  • 1 plic de zahar vanilat
  • faina cat primeste aluatul (potrivit de moale)
  • o cana de zahar pudra
  • o cana de nuci intregi

Mod de preparare

Pentru corabii se intinde o foaie groasa cat un degetel si se taie forme rotunde cu paharul. Se pune nuca peste fiecare, apoi se coc, iar dupa ce s-au copt, se pudreaza cu zahar pudra. Tava se unge cu unt.


Corabiile se pudreaza cu zahar si se servesc la ceai.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc