Se amesteca drojdia cu smintina si apoi cu faina si untul. Se framinta bine. Se intinde o foaie de ½ cm grosime, se taie triunghiuri, se pune la mijl
Se amesteca drojdia cu smintina si apoi cu faina si untul. Se framinta bine. Se intinde o foaie de ½ cm grosime, se taie triunghiuri, se pune la mijloc putina marmelada sau nuci amestecate cu zahar sau rahat. Se da forma de cornulete, se ung cu ou deasupra. Se coc la foc potrivit. Imediat ce se scot de la cuptor se pudreaza cu zahar.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiO supa satioasa de dovleac e reteta perfecta pentru ultima zi de septembrie!
Supa crema de dovleacO reteta cu produse vegetale fara ulei sau alte grasimi . In loc de oua, am folosit fulgi de drojdie inactiva care sunt...
Chiftelute din soia cu dovlecelEste o rețetă fără coacere, dar care trebuie să stea câteva ore la frigider. De aceea este recomandat să se...
Cheesecake fără coacere cu zmeuraDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii