Aceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu sunt deloc greu de preparat.
Din ingrediente framantati un aluat, il inveliti in folie si dati la rece cam jumatate de ora.
Apoi il impartiti in doua, formati doua role si taiati bucatele de circa 1,5 - 2cm.
Le dati forma unor cornulete.
Si coaceti la 200°C circa 7 minute.
La sfarsit, cand s-au racit putin, am topit o ciocolata alba si am bagat colturile cornuletelor in ea, apoi am lasat sa se intareasca pe un gratar.
Cornuletele cu mac se servesc dupa ce s-a intarit ciocolata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii