Aceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu sunt deloc greu de preparat.
Din ingrediente framantati un aluat, il inveliti in folie si dati la rece cam jumatate de ora.
Apoi il impartiti in doua, formati doua role si taiati bucatele de circa 1,5 - 2cm.
Le dati forma unor cornulete.
Si coaceti la 200°C circa 7 minute.
La sfarsit, cand s-au racit putin, am topit o ciocolata alba si am bagat colturile cornuletelor in ea, apoi am lasat sa se intareasca pe un gratar.
Cornuletele cu mac se servesc dupa ce s-a intarit ciocolata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii