Untul se freaca cu zaharul si zaharul vanilat pana cand devine ca o spuma. Se adauga apoi nuca maruntita si faina in ploaie. Se framanta aluatul bine
Untul se freaca cu zaharul si zaharul vanilat pana cand devine ca o spuma. Se adauga apoi nuca maruntita si faina in ploaie. Se framanta aluatul bine si se lasa apoi in repaus pentru cateva zeci de minute. Se formeaza apoi cornuletele, care se coc in cuptorul cald, pe o tava unsa cu unt, la foc mediu.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Papanasi fierti
Prajituri delicioase

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii