Untul moale se freaca spuma impreuna cu zaharul si sare. Se adauga apoi o lingura de rom, nucile macinate si faina in ploaie. Se framanta bine aluatul
Untul moale se freaca spuma impreuna cu zaharul si sare. Se adauga apoi o lingura de rom, nucile macinate si faina in ploaie. Se framanta bine aluatul si se lasa apoi la frigider 2 ore. Se formeaza cornulete mici, se pun intr-o tava si se introduc in cuptor, la foc mediu.
Se servesc pudrate cu zahar, dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Cornulete cu rahat
Cozonac moldovenesc
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii