Smantana se amesteca cu untul si faina. Aluatul rezultat se framanta ceva minute dupa care se pune la frigider pentru aproximativ 2 ore. Se scoate ap
Smantana se amesteca cu untul si faina. Aluatul rezultat se framanta ceva minute dupa care se pune la frigider pentru aproximativ 2 ore. Se scoate apoi si se intinde o foaie dare se taie in patrate. In mijlocul lor se pune cu o lingura gem sau nuca, se ruleaza si se pun cornuletele astel formate in cuptorul incins.
Se servesc pudrate cu zahar.
Alte retete de prajituri:
Prajituri simple
Prajitura cu visine
Prajitura cu dovleac
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii