Inmuiem drojdia in lapte si o framantam cu restul ingredientelor. Formam un rulou si il impartim in 12 parti. Le intindem pe fiecare in parte in forme
Inmuiem drojdia in lapte si o framantam cu restul ingredientelor. Formam un rulou si il impartim in 12 parti. Le intindem pe fiecare in parte in forme rotunde si le taiem in 8 bucati. Le rulam si formam cornulete. Le punem intro tava unsa, le ungem cu oua si le presaram cu susan sau chimen. Le coacem in cuptorul pre-incalzit.
Alte retete cu prajituri
Ciocolata de casa
Fursecuri
Diplomat
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii