Se amesteca faina cu 100 gr zahar, sarea, migdalele, alunele si untul. Se formeaza 3 rulouri, care se dau la frigider aproximativ o ora. Se taie apoi
Se amesteca faina cu 100 gr zahar, sarea, migdalele, alunele si untul. Se formeaza 3 rulouri, care se dau la frigider aproximativ o ora. Se taie apoi in felii groase de un deget si se modeleaza cornuletele. Se asaza apoi pe tavi tapetate cu hartie de copt si se coc in cuptorul incins, 12 minute. Separat, se amesteca zaharul pudra cu restul de zahar tos si miezul de vanilie, iar cornuletele proaspat scoase din cuptor se tavalesc prin acest amestec.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Prajitura cu gem Prajituri simple

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii