Se amesteca faina cu 100 gr zahar, sarea, migdalele, alunele si untul. Se formeaza 3 rulouri, care se dau la frigider aproximativ o ora. Se taie apoi
Se amesteca faina cu 100 gr zahar, sarea, migdalele, alunele si untul. Se formeaza 3 rulouri, care se dau la frigider aproximativ o ora. Se taie apoi in felii groase de un deget si se modeleaza cornuletele. Se asaza apoi pe tavi tapetate cu hartie de copt si se coc in cuptorul incins, 12 minute. Separat, se amesteca zaharul pudra cu restul de zahar tos si miezul de vanilie, iar cornuletele proaspat scoase din cuptor se tavalesc prin acest amestec.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Prajitura cu gem Prajituri simple
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii