Amestecam faina cu sarea si adaugam zaharul si drojdia inmuiata in lapte, uleiul si galbenusurile. Aluatul nu trebuie lasat la dospit, formam un aluat
Amestecam faina cu sarea si adaugam zaharul si drojdia inmuiata in lapte, uleiul si galbenusurile. Aluatul nu trebuie lasat la dospit, formam un aluat lunguiet si il impartim in 6 parti. Intindem fiecare parte in forma rotunda si le ungem cu unt, le rulam si le punem deoparte. Luam prima parte si o intindem, o impartim in 16 parti, presaram cu cascaval razuit pe margini si formam cornulete. Procedam la fel cu fiecare parte si le pozitionam intr-o tava unsa la cuptorul pre-incalzit pana devin maronii. Inainte de coacere le ungem cu ou, cascaval si presaram susan.
Alte retete de prajituri recomandate
Tort cu visine
Fursecuri
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii