Cornulete umplute cu cascaval

Amestecam faina cu sarea si adaugam zaharul si drojdia inmuiata in lapte, uleiul si galbenusurile. Aluatul nu trebuie lasat la dospit, formam un aluat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 95 dkg faina
  • 2 galbenusuri
  • 2 dl ulei
  • 1 l lapte
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura sare
  • 7 dkg drojdie
  • 10 dkg cascaval
  • Susan
  • 1 pachet mic de unt

Mod de preparare

Amestecam faina cu sarea si adaugam zaharul si drojdia inmuiata in lapte, uleiul si galbenusurile. Aluatul nu trebuie lasat la dospit, formam un aluat lunguiet si il impartim in 6 parti. Intindem fiecare parte in forma rotunda si le ungem cu unt, le rulam si le punem deoparte. Luam prima parte si o intindem, o impartim in 16 parti, presaram cu cascaval razuit pe margini si formam cornulete. Procedam la fel cu fiecare parte si le pozitionam intr-o tava unsa la cuptorul pre-incalzit pana devin maronii. Inainte de coacere le ungem cu ou, cascaval si presaram susan.
Alte retete de prajituri recomandate

Tort cu visine

Fursecuri

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori