Pregateste aluatul dospit din ingredientele de sus. Aseaza aluatul pe o plansa presarata cu faina, presara-l bine cu faina si intinde-l de 1 cm grosim
Pregateste aluatul dospit din ingredientele de sus. Aseaza aluatul pe o plansa presarata cu faina, presara-l bine cu faina si intinde-l de 1 cm grosime. Taie aluatul intins in dreptunghiuri de 8-10 cm, unge-i cu gem de fucte si ruleaza-i. Aseaza-i unul langa celalalt intr-o tava unsa cu grasime, unge-i cu margarina topita si lasa-i la dospit 30 de minute. Coace-i la foc mediu.
Sfat!
Daca adaugi 200-250 g de cartofi fierti si sfaramati la acest aluat, cornurile vor fi proaspete si ziua urmatoare. Le poti umple si cu branza, nu doar cu gem.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura alba ca zapada
Prajitura cu crema
Prajitura cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii