Pregateste aluatul dospit din ingredientele de sus. Aseaza aluatul pe o plansa presarata cu faina, presara-l bine cu faina si intinde-l de 1 cm grosim
Pregateste aluatul dospit din ingredientele de sus. Aseaza aluatul pe o plansa presarata cu faina, presara-l bine cu faina si intinde-l de 1 cm grosime. Taie aluatul intins in dreptunghiuri de 8-10 cm, unge-i cu gem de fucte si ruleaza-i. Aseaza-i unul langa celalalt intr-o tava unsa cu grasime, unge-i cu margarina topita si lasa-i la dospit 30 de minute. Coace-i la foc mediu.
Sfat!
Daca adaugi 200-250 g de cartofi fierti si sfaramati la acest aluat, cornurile vor fi proaspete si ziua urmatoare. Le poti umple si cu branza, nu doar cu gem.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura alba ca zapada
Prajitura cu crema
Prajitura cu visine
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porc
Comentarii