din ingrediente se prepara o coca traditionala, care se imparte in 4. Se intind pe masa presarata cu faina in forma de dreptunghi, se ung cu margarin
din ingrediente se prepara o coca traditionala, care se imparte in 4. Se intind pe masa presarata cu faina in forma de dreptunghi, se ung cu margarina topita si se ruleaza. Se pun pe o tava si se baga la frigider pentru o zi. A doua zi se scot din frigider, se tai bucatele de 1,5 cm si se umple. Pentru umplutura se fierbe zaharul cu nuca in 100 ml apa, si se amesteca cu gemul de caise si spuma din albus de oua. Se baga la cuptorul incins. Dupa ce s-au racit se dau prin zahar pudra.
Alte retete recomandate
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataO prajitura absolut delicioasa. Nicio zi fara ciocolata!
Prajitura cu mascarpone si ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii