Se amesteca bine untul cu faina, zaharul, migdalele pisate marunt, galbenusurile fierte, oul intreg, coaja de la o lamaie si putina sare. Se framanta
Se amesteca bine untul cu faina, zaharul, migdalele pisate marunt, galbenusurile fierte, oul intreg, coaja de la o lamaie si putina sare. Se framanta aluatul format si se lasa la rece aproximativ o ora. Se formeaza apoi mici covrigei, care se pun la copt, in cuptor, la foc potrivit.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc
Prajitura televizor
Cornulete cu rahat
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii