Faina se amesteca impreuna cu untul moale, galbenusurile, migdalele si zaharul, dupa gust. Se framanta bine aluatul si se desparte apoi in doua. Se a
Faina se amesteca impreuna cu untul moale, galbenusurile, migdalele si zaharul, dupa gust. Se framanta bine aluatul si se desparte apoi in doua. Se adauga intr-un din jumatati ciocolata rasa, dupa care se ruleaza ambele aluaturi si se desprinde cate o bucatica, pe rand, din care se formeaza apoi covrigeii. Se pun la copt intr-o tava.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete:
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Cozonac moldovenesc
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii