Faina se amesteca impreuna cu untul moale, galbenusurile, migdalele si zaharul, dupa gust. Se framanta bine aluatul si se desparte apoi in doua. Se a
Faina se amesteca impreuna cu untul moale, galbenusurile, migdalele si zaharul, dupa gust. Se framanta bine aluatul si se desparte apoi in doua. Se adauga intr-un din jumatati ciocolata rasa, dupa care se ruleaza ambele aluaturi si se desprinde cate o bucatica, pe rand, din care se formeaza apoi covrigeii. Se pun la copt intr-o tava.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete:
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Cozonac moldovenesc

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii