Ouale se fraca impreuna cu zaharul, mierea si untul , la cald. Apoi se adauga praful de copt si faina. Se amesteca totul pana se obtine un aluat potr
Ouale se fraca impreuna cu zaharul, mierea si untul , la cald. Apoi se adauga praful de copt si faina. Se amesteca totul pana se obtine un aluat potrivit de tare. Se fac rulouri subtiri si lungi, se impletesc cate doua si li se da forma de covrigei. Se pun la copt, in cuptorul incalzit si se inmoaie in ciocolata calda, cat sunt calzi.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete culinare:
Chec pufos
Prajituri simple
Papanasi fierti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii