Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de covrigei cu smantana sunt necesare urmatoarele ingrediente: unt, oua, smantana, vanilie, faina, zahar tos.
Se amesteca totul bine si se pune la rece (gheata) timp de 2—3 ore. Dupa aceea se mai amesteca o data si se intinde o foaie groasa de 1 cm. Se taie forme rotunde cu un pahar mai mare si cu unul mai mic in interiorul cercului obtinut. Se ung cu putin albus, se presara zahar si se coc la foc potrivit.
Pot fi serviti calduti sau reci.
Alte retete recomandate:
Covrigei parfumati
Covrigei peruzele
Covrigei englezesti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii