Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de covrigei cu smantana sunt necesare urmatoarele ingrediente: unt, oua, smantana, vanilie, faina, zahar tos.
Se amesteca totul bine si se pune la rece (gheata) timp de 2—3 ore. Dupa aceea se mai amesteca o data si se intinde o foaie groasa de 1 cm. Se taie forme rotunde cu un pahar mai mare si cu unul mai mic in interiorul cercului obtinut. Se ung cu putin albus, se presara zahar si se coc la foc potrivit.
Pot fi serviti calduti sau reci.
Alte retete recomandate:
Covrigei parfumati
Covrigei peruzele
Covrigei englezesti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii