Covrigeii polonezi sunt foarte gustosi si pot fi serviti atat ca desert dar si ca gustare peste zi. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de faina,z ahar, oua, unt, lapte si praf de copt.
Covrigeii polonezi sunt foarte gustosi si pot fi serviti atat ca desert rapid cat si ca gustare peste zi. Se amesteca faina impreuna cu praful de copt si putina sare. Se adauga treptat oul si galbenusul, frecate cu zaharul, coaja de lamaie, apoi laptele. Se amesteca bine si se formeaza din aluatul obtinut covrigei mici, cu capetele incrucisate spre mijlocul covrigului. Se ung covrigeii cu albus batut, se presara cu zahar si se coc intr-o tava unsa cu unt, in cuptorul incins.
Covrigeii polonezi Se servesc dupa ce s-au racit.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii